Informacije o šolskem prevozu v šolskem letu 2018/2019

Spoštovani starši,

 pošiljamo vam informacije o šolskem prevozu v šolskem letu 2018/2019.

Učenci vozači se bodo pripeljali v šolo in iz nje z istim prevoznikom kot v preteklem šolskem letu, z g. Zoranom Jazbecem.

Uro jutranjega prevoza boste prejeli konec avgusta in vas prosimo, da jo upoštevate.  S termini popoldanskih  prevozov vas bomo seznanili v oktobru, do takrat pa bo veljal režim pospešenega prevoza domov. Otroci se bodo vrnili domov med 13.00 in 15.30 uro. Vozni red bomo uskladili s potrebami vsakega posameznega učenca glede na urnik in izbrane interesne dejavnosti, kosilo, glasbeno šolo in verouk. Kosilo za razredno stopnjo bo potekalo tako kot v preteklih letih, po končanem pouku.

Urnik popoldanskih prevozov bomo oblikovali skupaj s prevoznikom g. Zoranom Jazbecem.

Urnik jutranjih prevozov bo oblikoval g. Zoran Jazbec. V primeru kakršnih koli nejasnosti v zvezi z jutranjimi prevozi ali če vaš otrok morda prevoza ne bo koristil, prosimo, pokličite g. Zorana Jazbeca na tel. št.: 041/643-480. Prav tako ga obvestite, če vaš otrok zjutraj prevoza ne bo koristil (zaradi bolezni oz. kakršnekoli odsotnosti v šoli). S tovrstnim obveščanjem boste omogočili nemoten prevoz in pravočasen prihod vseh otrok v šolo.

Prosimo vas, poskrbite, da bo vaš otrok vsako jutro pravočasno na postajališču in ga poučite, kako se mora obnašati kot udeleženec v prometu.

Informacije o šolskem prevozu v šolskem letu 2018/2019

 

Vsem želimo varne prevoze v šolo in domov!

 

Primož Garafol, ravnatelj

Morda vam bo všeč tudi...