Šola v naravi Cerkno 3. razredov

1. dan

Srečno smo srečno prispeli v dom in se že namestili. Opravili smo že preizkus plavanja, popoldan pa smo imeli fotolov, kjer smo spoznavali znamenitosti Cerkna, in se pogovarjali z domačini. Hrana je odlična, lačni ne bomo. Se javimo spet jutri.

2. dan

Pozdravljamo vas iz Cerkna. Sporočamo, da pridno plavamo. Po zasluženi malici smo imeli delavnico Kaj lahko zgradim. Po večerji smo vam izdelali in napisali razglednico ter se preizkusili v kvizu. Naj bo dovolj za danes. Postelja že čaka. Jutri pa se spet javimo.

3. dan

Danes je že tretji dan naše šole v naravi.  Po plavanju in kosilu smo si izdelali bivake in obiskali muzej pustnih mask Laufarjev. Zvečer smo se odpravili na sprehod na bližnji grič, kjer smo imeli prelep razgled nad Cerknim, obenem pa prisluhnili še legendi o lesenem gradu. Sedaj pa nas čaka samo še postelja.
Danes pa je bil še prav poseben dan, saj je Žiga praznoval rojstni dan.

4. dan

Imamo se super. Imeli smo aktiven dan. Popoldan smo delali poskuse z vodo in spuščali raketo. Po večerji pa smo se v sobah uredili za ples. Prijetno utrujeni smo hitro zaspali. Lahko noč. Se vidimo jutri.

(Skupno 943 obiskov, današnjih obiskov 6)
Dostopnost