Prvi šolski dan, 1. 9. 2023

Spoštovani!                                                                   

Šolsko leto 2023/24  se bo pričelo v petek, 1. septembra 2023.

Pouk se bo za učence od 2. do 9. razreda pričel ob 8.30. Predur na ta dan ne bo. Prvo in drugo šolsko uro bodo imeli oddelki razredne ure, od tretje ure naprej pa bo pouk potekal po petkovem urniku, ki bo objavljen na spletni strani v zadnjih dneh avgusta.

Učenci naj prinesejo s seboj potrebščine za pouk tega dne in ne pozabite na copate. V šolo naj pridejo 10 minut pred začetkom prve ure (z izjemo vozačev), saj bodo ključe do garderobnih omaric prejeli od razrednikov in ne bodo v garderobnih omaricah.

Podaljšano bivanje bo do 16.30 (razen za učence 1. r.).

Jutranje varstvo za učence 1. razreda bo organizirano od ponedeljka, 4. 9. 2023.

Za učence 1. razreda se bo prvi šolski dan pričel 1. septembra 2023 ob 10.30.

Učence pospremijo v šolo in domov starši. Starši prvošolcev boste o programu prvega šolskega dne natančneje obveščeni na roditeljskem sestanku v torek, 29. 8. 2023.

Učenci 1. razreda bodo imeli tega dne prvi kulturni dan.

V petek, 1. septembra 2023, bodo za učence od 2. do 9. razreda organizirani dopoldanska malica in kosilo. Zajtrka in popoldanske malice prvi šolski dan ne bo.

Šolska prehrana

Prosimo vas, da glede na zakonodajo o šolski prehrani otroka redno odjavljate od šolske prehrane v primeru bolezni (najkasneje do 8.30 zjutraj) in drugih odsotnosti (najkasneje en dan prej), ker vam bomo v nasprotnem primeru primorani zaračunati celotno ceno prehrane kljub odsotnosti otroka. Prvi dan odjave se odšteje samo malica, ki je subvencionirana, v nasprotnem primeru naslednji dan. Kosilo se odšteje že prvi dan odjave, ne glede na subvencijo. Prosimo pa tudi, da otroka, če je odjavljen od prehrane tudi prijavite nazaj na prehrano.

Odjave in prijave so možne na sledeče načine:

na tel.: 75 00 220 ali 051 308 472 (lahko tudi preko sporočila), na elektronski naslov o-horjul.lj@guest.arnes.si ali petra.knapic@oshorjul.si).

Želim vam prijeten preostanek počitnic in dober začetek novega šolskega leta.

                                                                                               Aleksander Gube, ravnatelj

(Skupno 739 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost