Varstvo vozačev

Učenci 1. razreda se zjutraj in po pouku zberejo v učilnici, kjer je jutranje varstvo oz. popoldne v podaljšanem bivanju.

Učenci vozači od 2. do 5. razreda se zjutraj zberejo v učilnici jutranjega varstva vozačev. Po pouku ostanejo v podaljšanem bivanju.

Učenci vozači predmetne stopnje se zbirajo v prostoru šolske jedilnice in v ta namen prirejenih kotičkih v avli, kot določa Hišni red OŠ Horjul.

Učence 1. do 5. razreda pospremi do šolskega postajališča, ki je na zgornjem parkirišču za šolo, spremljevalec — varuh vozačev. Učenci predmetne stopnje pa za pravočasen prihod na postajališče poskrbijo sami.

Učenci, ki se zjutraj pripeljejo v šolo s šolskim organiziranim prevozom, morajo s postajališča pred šolo oditi naravnost v šolsko zgradbo. Potepanje po Horjulu, obisk trgovine ipd. zanje ni dovoljeno. Pravila, ki jih morajo upoštevati učenci vozači, so objavljena v Hišnem redu OŠ Horjul.

V primeru, da je otrok vključen v interesno dejavnost oz. druge oblike vzgojno-izobraževalnega dela obveznega ali razširjenega programa, ki trajajo dlje kot zadnji odhod avtobusa, morajo starši sami prevzeti otroka in poskrbeti za njegov odhod domov.

Urnik prevozov šolskih otrok prejmejo vsi učenci vozači.

(Skupno 740 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost