Predpočitniški filmski večer

Tik pred začetkom jesenskih počitnic smo za lepši zaključek šolskih delovnih dni organizirali filmski večer za učence predmetne stopnje. Pri organizaciji smo združili moči vodja šolske skupnosti, ga. Cirila Šramel, učenci predstavniki šolske skupnosti in šolska knjižničarka. Ker nam je ostalo še dovolj vstopnic, smo k ogledu filma lahko povabili tudi zainteresirane četrtošolce. Bili so navdušeni in veliko jih je prišlo. So se morda kot najmlajši udeleženci prav oni najbolj tresli ob napetih trenutkih filma? Tega zagotovo ne bodo priznali🙂. Ogledali smo si slovenski mladinski film Pojdi z mano, ki je s svojo napeto vsebino ustvaril ravno prav strašljivo vzdušje, primerno za čas, ko se približuje zdaj tudi že v Sloveniji močno popularen »halloween« oz. noč čarovnic.

Kot se za pravi kino spodobi, smo med ogledom grizljali čips in kokice, pa tudi sladkih pijač ni manjkalo. Seveda je kaj takega v šolski knjižnici izjema in po zaključku ogleda smo pridno pospravili za seboj. Izkupiček od prodaje prigrizkov in napitkov bo porabljen za potrebe šolske skupnosti.

Na šolski filmski predstavi smo zelo uživali in si popestrili predpočitniške dni, zato bomo kaj podobnega kmalu spet ponovili. Že vnaprej lepo vabljeni, da se nam pridružite!

Veselo pričakovanje
Med ogledom
(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost